. »

Sunday, September 30, 2012

Cerita cinta lagi~


Salam semua.. lama CH tak update blog ni kan.. hehe CH tak hilang, ada jer.. ni CH kembali.. Dah September 2012 dah kan emm cepatnye, beberapa bulan ag dah masuk tahun 2013.. CH sunyi menyepi bulan September ni, akhir2 September baru muncul hehe..

.......................................................................................................................................................

“Wake me up when September end” pernah dengar lagu ni, dinyayikan oleh kumpulan Green Day .. Ini adalah lagu cinta CH.. @_@ haaa??? Cinta CH hehe Yela cinta CH dulu.. tajuk kali ni pun “cerita cinta lagi” ^^.. Masa tu nak SPM, nak exam besar ni SPM… tapi CH main2 lagi.. tapi ada cinta yang kuat di sekolah CH tu.. dia penyokong, dia teman setia, dia tempat mengadu, dia dia dia dia… 

Terkenangkan awak wahai cinta, ingat tak kita bersama dalam satu kelas, suka duka bersama, jalan satu sekolah hehe, ponteng kelas PJK, duk Lab Komputer sehari suntuk balas2 e-mail padahal awak duk tepi CH jer.. ^^ Bila loceng untuk rehat bunyi, kita kejar2 ke kantin, kalah adik2 lari nak dapatkan makanan.. hehe time kelas tambahan, makan keropok sama2.. ^^ colek pun ada, best tu..

“When September End” kita masih lagi tak terburu-buru nak study untuk SPM tu.. “When September End”, kita masih setia dengan cinta kita.. Indahnya bila kenangkan balik cinta tu.. CH rindu sangat..

Alahai cinta, sungguh terkenang diri ini akan cinta yang dulu.. ingat tak musim exam SPM, masa tu semua duk asrama.. sebab takut banjir.. timbul la beberapa konflik antara kita.. belajar pun tak sama.. macam2 dugaan cinta kita kan.. ^^tapi lepas tu kita baik2 semula.. siapakah cinta itu..???

CH punye group… PAH THE GENG.. ^^

Cik Ayu, Cik Nah, Cik Lah, Cik Pa nilah cinta CH.. hehe sahabat zaman sekolah.. u all my best friend for ever.. ^^

Tapi sekarang semua dah berpisah membawa haluan masing2.. Universiti yg berbeza, kos yang berbeza..bila dengar lagu ni, terkenang semua kenangan2 dulu.. Sahabat mungkin dulu kita suka main2.. dan CH pun dah berbeza, CH tahu CH berbeza dari dulu, tapi hati CH tetap sama, walaupun CH berpakaian seperti ustazah sekarang, kalu dulu biasa2 jer, tapi hati CH tetap sayang korang macam dulu.. walaupun CH selalu dengar Nasyid, Qasidah jer sekarang, tap lagu tema kita ni tetap CH dengar , sebab bila dengar lagu ni,kenangan kita sama2 dulu datang balik dalam ingatan ni.. ^^ sahabat.. CH sayang sangat kamu semua… saaaayyyaaannnggg saanngaaat!!!!!

SAHABAT DUNIA DAN AKHIRAT..


p/s: siapa kahwin dulu yer antara kita ni… ^^ hehe (NAH,LAH, FA, AYU)


Lagu tema PAH THE GENG.. “Wake me up when September end”.. 



Adik2 yg nak ambil exam tu jgn tunggu september baru nak study hehe ^^ jgn tiru CH yg dulu ni..
.........................................................................................................................................................

4 comments:

Anonymous said...

ingatkan ngan sape la bencinta tadi

Cahaya Hidupku said...

sahabat cinta yg takkan pernah putus
sampai syurga insyaAllah.. ^^

ukhwah fillah..

Khalilah MNor said...

Salam CH. Cakap pasal cinta memang tak pernah ade titik noktah... Hehe kawan pun cinta hati. Saya setuju juge... :)

Cahaya Hidupku said...

wsalam... Cinta utama dalam hidup kita..
cinta pada Allah yg kekal abadi..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...