. »

Tuesday, August 6, 2013

Biskut febrat CH~ ^^

my febrat...^^
Assalamualaikum... emm mesti sahabat2 tengok gambar biskut ni pun dah tau kan biskut apa.. ni la biskut febrat CH.. memang suka sangat la, CH ni suka perisa coklat, macam budak2 gitu suka perisa coklat hee..^^

Biskut ni CH la buat sendiri, wajib ada la raya.. tapi time bukan raya pun buat jer biskut ni.. 

Dalam proses letak coklat,kalu tak pose
memang habis la.. nasib baik pose ^^



coklat yang masih belum kering..
(betul ke ayat CH ni.. coklat belum kering ke belum keras?..huhu)


Ok, untuk resepi biskut almold london ni sahabat boleh la ke post CH ni..^^
Resepi Biskut Almold London Mudah! 

Selamat mencuba dan maaf segalanya..

Salam Aidilfitri.. 

................................................................................................................

p/s: pulanglah kita pada fitrah iaitu seperti bayi baru dilahirkan.. di hari kemenangan ini, yang suci dari dosa.. ingat! dosa kita dengan manusia tetap tidak terhapus jika dia tidak memaafkan kita.. jadi jom kita eratkan siraturrahim dan memaafkan sesama kita  atas segala keterlanjuran..

salam sayang..

dari CH sekeluarga.. ^^
..........................................................................................................................


.

4 comments:

Nur A.Z said...

same lah saya pon suka almond london!! sep!

Cahaya Hidupku said...

sep kito.. hehe ^^ suka kn.. sedap..

hainom OKje said...

dulu masa kecik2 sukalah kot...sebab ada coklatkan CH... tp sejak dah kertu ni, biasa biasa je...bolehlah jugak layan hehe

Cahaya Hidupku said...

^^ xpe.. layan la jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...