. »

Sunday, December 29, 2013

Cinta Versi Cinta ~


p/s: Sebenarnya komik ni diaplikasikan utk persatuan yg CH masuk, tapi CH secara peribadi post kat blog CH la pulak ^^ ... nak share sini jugak.. selamat menepuhi exam, jgn nakal2 dgn cinta dunia yang lara ni, ingat cinta Allah lebih utama.. apa2 pun, semoga ada pengajaran dari komik ini..


Wasalam sayang~



2 comments:

Musafir Cinta Ilahi said...

good job... best2.. nak share kat blog boleh?? nanti MCI kredit ke blog ni.. ^_^

Cahaya Hidupku said...

huhu.. biasa jer la MCI, xde cantik pun.. sbb xsempat nk menulis, tu y post komik ni.. share jer la MCI.. xpe ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...