. »

Wednesday, April 25, 2012

Sayang korang!!!


Assalamualaikum…

Tersedar Cahaya Hidupku yang Cahaya Hidupku terlalu straight kan kat blog ni.. Urm nape yer, huhuhu


Wahai kau sahabat yang ku sayangi.. >.< CH nak puitis ni jangan loya pula…
Oh sahabat terima kasih kerana setia bersama CH,
sungguh CH gembira sahabat terima CH seadanya
walaupun CH ni terlalu kasar dengan korang..

Oh sahabatku,
sesungguhnya CH hargai korang kerana sudi datang ke blog CH ni,
Walaupun korang datang seperti kilat
mana tak macam kilat huhu
tulis kat shoutbox ‘follow balik ek’ >.<
pastu terus tak datang-datang
tapi CH hargai, sebab korang datang la juga kan
ala sedih la pula nak nangis terharu la kat korang..
Sob,sob
Sahabat,
terima kasih kerana sudi komen kat sini
CH tahu yang baca saja2 tak komen pun ada
CH tetap hargai
Korang baca pun CH suka sangat
baca tajuk jer pun CH dah suka sangat-saaaanngaaaat…
CH sayang korang sangat,
Ala touching la pula,
CH harap blog CH yang tak seberapa ni ada la manfaat buat korang
CH harap korang gembira datang sini yer..
Suka tak?
cakap suka juga  hik3

CH tahu kadang2 blog CH suka post cinta
banjir dengan cinta,dan post bidadari2
sebab CH dikelilingi cinta dan bidadari,
sebab tu blog CH banyak cinta dan tentang bidadari
kalau nak tulis pasal bidadara,eh bukan, pasal imam2 susah juga
Kasian imam2 kita, sebab tu diorang tak nak datang sini
tak pe tak pe, CH akan plus2 kan pasal imam2 semua yer
jangan merajuk yer..
Blog CH Plus-plus cinta >.<
Tapi tak pe,CH akan tambahkan cinta di blog ni..
22 yang plus2 cinta >.<
Sahabatku..
CH rasa tu jelah..
Touching tak?
Cakap touching jer >.<
terima kasih sebab touching dengan puisi ni..
dan sudi baca
Sayang korang..
tak pela tak de apa-apa dah kot

salam sayang !


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...