. »

Tuesday, July 16, 2013

Kotak gembira~

Kotak gembira, apa tu kotak gembira? mesti sahabat pernah dengarkan mengenai kotak gembira ni kan.. ^^

Kotak gembira yang mengandungi semua benda yang mengembirakan di dalamnya.. :) bila kita buka kotak ni, kita pasti tersenyum dan gembira.. emm macam mana tu.. ^^

Kotak gembira CH, comel macam CH ^^ huhu~
Ni kotak gembira CH.. wah! Comel kan.. happy tak tengok kotak gembira CH ni? Ahh? Tak happy.. hehe sebenarnya kotak gembira ni hanya diisi dengan sesuatu yang mengembirakan.. Apa sahaja yang mengembirakan dalam hidup CH, CH akan tulis dalam satu kertas dan diisi di dalam kotak ni… apabila CH sedih, putus asa, stress, CH buka kotak ni dan baca balik setiap note2 dalam kotak ni.. dia boleh buat CH tersenyum semula apabila membaca kesemua note dalam kotak ni.. ^_^


Emm lagi seronok apabila di baca bersama sahabat2 kita, dan tersenyum bersama.. share satu kotak dan diisi dengan pelbagai kegembiraan.. lagi seronokkan.. 

tak sabar nak tengok kotak gembira CH penuh cmni..
Semoga kotak gembira ini dapat mengurangkan kesengsaraan dalam hati sahabat2 selain mengingati Allah dan memohon pada Allah atas musibah dan ujian dari-Nya, mungkin aktiviti yang comel ini boleh diisi jugak buat sembuhkan kedukaan..

Selamat mencuba.. Wasalam sayang^^
.........................................................................................................................................................

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...